Kontakt

Vilka hustillverkare har Traryd Fönster?

Det produceras nya hus hela tiden, och vissa av dem har förmånen att få nya Traryd Fönster. Men vilka är det egentligen? Här ser du några av de husfabriker vi samarbetar med där du kan få Traryd Fönster i ditt nya hus.

Anebyhus

Anebyhus är en av Sveriges äldsta trähustillverkare med tillverkning i Småland. Husen finns i hela Sverige och är byggda med sunda material och en konstruktion helt i trä. Det ger en låg klimatpåverkan och en ren bostadsmiljö. De flesta husen från Anebyhus kan utifrån dess energiredovisning beskrivas som lågenergihus.

Spana in Anebyhusgruppen här

 

Borohus

Borohus är en av Sveriges äldsta hustillverkare som har byggt hus i snart 100 år – utan att bygga ett enda hus, fritidshus eller villa som är identiska. Detta eftersom flexibla Borohus anpassar sina hus efter varje unik kund med dess behov, förutsättningar och önskemål. Men gemensamt har de en hög kvalitet till ett bra pris.

Borohus har försäljningskontor på flera platser i Sverige och all tillverkning sker i Mjöbäck på Västkusten med material som har valts ut utifrån miljömässiga synvinklar. Borohus arbetar med att sänka både sin egen och sina hus miljöpåverkan. Alla standardvillor är energieffektiva hus och Borohus ska år 2045 ha nollutsläpp av västhusgaser.

Besök Borohus

Västkuststugan

VästkustStugan byggde sitt första hus 1932 och sedan dess har det blivit över 50 000 fritidshus och villor som har levererats från västkusten till främst i Skandinavien, men även i Europa (inklusive Grönland) och till flera andra kontinenter.

Hos Västkuststugan kan ni välja om ni vill ha ett nyckelfärdigt hus, så kallad generalentreprenad eller om ni vill ha delad entreprenad där ni själva har avtal med en eller flera olika entreprenörer. I VästkustStugans utbud finns både villor och fritidshus i flera olika storlekar med planlösningar som ni kan anpassa i stort sett som ni vill. Västkuststugan värnar om miljön och strävar efter att välja bra leverantörer ur miljömässiga synvinklar.

Läs mer om VästkustStugan

 

Finns din hustillverkare inte med här? Det är många fler som erbjuder Traryd Fönster, detta är endast ett urval av våra samarbetspartners. Fråga gärna din hustillverkare om de erbjuder Traryd Fönster i sina hus.


Traryd Fönster ingår i Svenska Fönster AB som är en av Sveriges ledande och mest miljövänliga fönstertillverkare.
Svenska Fönster AB tillverkar även SP Fönster.
Svanen logotyp